A room with a view.

Ben jij de onthaaste reiziger die het Belgisch binnenland wil ontdekken, de alternatieve zakenreiziger die de anonimiteit van de klassieke hotelketen wil doorbreken?

Even tot bezinning wil komen ver weg van de razende wereld? Enkele dagen wil uittrekken om creatief te herbronnen in een rustgevende omgeving?

Droomde je er ooit van om wakker te worden temidden van de groene weiden, bij het vreedzame geluid van grazende koeien, in de nabijheid van een glooiend golfterrein, een kasteel, een abdij?

&

Bij ons vind je de oplossing. In een treek dooraderd met oude Scheldearmen en omzoomd met honderden hectaren akkers en weiland ligt onze ruime 18 e eeuwse vierkantshoeve.

Reizigers wworden er gastvrij ontvangen en vinden er een onderkomen in één van de drie gastenkamers die met de nodige zorg en een dosis eigenzinnigheid werden ingericht.

En dan is er nog onze jongste realisatie ‘De kijkschuur', een ruimte voor tentoonstellingen, voor creatieve ateliers of voor bijzondere feesten.

A room with a view is geen klassieke bed & breakfast. Wij zorgen voor een gepersonaliseerde formule van bedstee met ontbijt, zonder inlevering van onze gezinsvrijheid.

Kunstenaars en kluizenaars, kinderen en kaderleden, kortom iedereen die zich terugvindt in onze filosofie is welkom.

Fietsers, wandelaars en natuurliefhebbers komen ruimschoots aan hun trekken in deze ongerepte uitloper van de Vlaamse Ardennen. Het aanpalend golfterrein is één van de mooiste van België.

Aan culinaire mogelijkheden ontbreekt het evenmin in de streek. Wij geven u de nodige tips,maar sturen u pas op pad na een stevig ontbijt bereid op ons Aga-fornuis.

Samen met haar tweelingszuster Wortegem – bekend om zijn citroenjenever – is Petegem eenauthentiek dorp met gerestaureerde kastelen en de abdij van Beaulieu als trekpleisters.

Telefoneer of mail. We heten u van harte welkom.